ngeunaan Bostone

BOSTONE ban kaunggulan

kauntungan
Harga lumrah
Taliwang ajakan & Service Sampurna

produk panganyarna

Tinggi flotation ban ban pikeun traktor tatanén
Tinggi flotation ban ban pikeun traktor tatanén
Januari 25, 2018
Rincian Gancang: Brand: BOSTONE Tipe: TL TRA Code / Pola: TRC-03 / CS102 Sértipikat: ISO9001, titik, ngahontal, CE na jaminan Quality jsb: 3 taun OEM: waktos Pangiriman ditarima ...
400 / 60-15.5 flotation ban kalawan pasisian keur diobral
400 / 60-15.5 flotation ban kalawan pasisian keur diobral
Januari 18, 2018
Rincian Gancang: Brand: BOSTONE Ukuran: 400 / 60-15.5 Ply: 14pr Tipe: TL TRA Code / Pola: Beurat TRC-03 / CS102 Tirus urang: 36 KG Standar pasisian: 13 / 00 Bagéan Width: 404 MM Gemblengna Omod ...
1400 1600MM specials ban Paddy na roda
1400 1600MM specials ban Paddy na roda
Januari 16, 2018
Rincian Gancang: Jenis: roda karét padet Paké: Rice transplanter Tempat of Origin: Shandong, Cina (Daratan) Ngaran Brand: BOSTONE Jumlah Modél: 1400 CM, 1.6M Pola: Lug, R1 Ma

Sértipikat Bostone

Hubungi Ayeuna